Coș gol

Total: 0,00 lei
Ofertă calendare: 1+1 GRATUIT
Oferta se aplică după plasarea comenzii (la procesare) și nu este vizibilă în coș. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Doi la suta

Direcţionaţi 2% către GBV România

 

1. Descărcaţi Formularul 230 (Cerere privind destinaţia sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii).

2. Completaţi Secţiunea I a formularului cu datele personale. În Secțiunea II trebuie bifată categoria (sau categoriile) de venituri obținute în anul 2018. La Secțiunea III.1, dacă nu cunoaşteţi valoarea corespunzătoare procentului de 2% din impozit, lăsaţi spaţiul necompletat; valoarea va fi calculată de către organele fiscale. Nu uitaţi să semnaţi documentul.

3. Depuneţi formularul completat la Administraţia Financiară la care sunteţi arondat (după adresa de domiciliu) sau îl puteţi trimite prin poştă cu scrisoare recomandată. Termenul limită a fost prelungit până la 31 iulie 2019. Vă puteţi organiza împreună cu cei apropiaţi pentru a face un singur drum la Administraţie. Dacă nu cunoaşteţi unde trebuie să depuneţi/trimiteţi formularul, întrebaţi‑ne sau consultaţi lista ANAF.

3b. Pentru București, ne puteţi da nouă formularul (fizic sau electronic la adresa 2la100@gbv.ro) și îl vom depune noi. În acest caz, trebuie să-l primim cel târziu duminică, 14 iulie 2019.


Dacă în anul 2018 aţi avut venituri (şi) din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor, venituri comerciale, venituri din profesii libere etc.) vă revine obligaţia declarării acestora prin completarea Declaraţiei unice. Completaţi datele Fundaţiei (de mai jos) la Secţiunea 2.2.

Asta-i tot?

Da! Totuşi, mai puteţi contribui cu ceva, lucru pentru care am fi deosebit de recunoscători: să-i ajutaţi pe cei apropiaţi (familie, fraţi şi surori în Domnul, prieteni, colegi etc.) să facă acelaşi lucru. Vă mulţumim!


„Sistemul 2%“ vă permite, ca şi contribuabil persoană fizică (angajat și/sau pensionar), să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie). Acest procent din impozit nu implică o contribuție suplimentară, ci este o sumă achitată deja statului pe care puteţi decide către cine o direcționați. GBV România (Fundaţia GBV RO) are ca unic scop răspândirea adevărurilor Bibliei, atât către cei necredincioși (evanghelia), cât și către cei credincioși (învățătură și încurajare).

Datele Fundaţiei

Denumire: FUNDAŢIA GBV RO
Cod identificare fiscală: 22917196
Cont bancar (IBAN): RO56 INGB 0000 9999 0158 4592

Dacă aveţi întrebări, folosiți pagina de contact pentru a ni le adresa.