Coș gol

Total: 0,00 lei
Ofertă calendare 2024: 1+1 GRATUIT
Oferta este disponibilă pentru calendarul Sămânța bună 2024, se aplică după plasarea comenzii (la procesare) și nu este vizibilă în coș. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

Locul instrumentelor muzicale în închinarea creștină

Brian Reynolds
Cod:
G-1106251-01
8,00 lei

O opinie a majorității creștinilor este că ar fi potrivit, și chiar biblic, să folosim instrumente muzicale în închinarea creștină. Dar simplul fapt că această practică tinde să devină universală nu înseamnă că aceasta este intenția lui Dumnezeu pentru închinarea noastră. Pentru a afla ce spune Dumnezeu despre acest subiect, trebuie să ne întoarcem doar la Biblie. Autorul explorează această chestiune dintr-o perspectivă biblică și analizează, de asemenea, practica Bisericii de-a lungul istoriei creștine.

Mișcarea „echipa de închinare“ este o altă problemă care a apărut în ultimele decenii. Aceasta este direct legată de modul în care răspundem la întrebarea referitoare la folosirea instrumentelor muzicale în închinarea creștină. Autorul arată, într-o manieră condescendentă, dar bazată pe Scriptură, că acest fenomen, cu întregul lanț – lider de închinare, echipa de închinare – este o manifestare care se dezvoltă amenințător în cadrul Bisericii, care în cele din urmă ar putea duce la o clasă separată de închinători – o nouă rânduială a leviților. În esență, aceasta înseamnă să ne întoarcem la ordinea și la practicile din Vechiul Testament.

Broșura ne îndeamnă să cercetăm Scripturile, asemenea sfinților din Bereea (Fapte 17.11), pentru a vedea dacă aceste lucruri sunt adevărate și pentru a ne adapta gândirea și practica în consecință.

-+
Locul instrumentelor muzicale în închinarea creștină
Catalog: 
Studiu
Categorie: 
Adunare
An publicare: 
2019
ISBN: 
978-606-8441-58-0
Cod GDC: 
1106251
Aspect: 
Broșat
Număr pagini: 
36
Dimensiuni: 
20 × 13 × 2.5 cm
Editura: 
GBV România
Limba: 
Română