Coș gol

Total: 0,00 lei

Sămânța bună

The Good Seed

Sâmbătă, 16 Februarie 2019

Mai bine este să cauți un adăpost în Domnul, decât să te încrezi în om. Mai bine să cauți un adăpost în Domnul, decât să te încrezi în cei mari.
Psalmul 118.8,9

În cine să ne încredem?

Oamenii sunt foarte capricioși și nestatornici. Iată doar câteva exemple din șirul lor fără sfârșit:

Regele Italiei și cel al Boemiei i-au promis lui Jan Hus protecția lor. Însă și-au călcat cuvântul și Hus a fost martirizat.

Regele Carol I i-a trimis unui om de stat englez, Thomas Wentworth, un document în care a scris: „Pe cuvântul regelui că nu vei avea nimic de suferit în ceea ce privește viața, onoarea sau averea“. La scurt timp însă, același rege a semnat un decret în care se hotăra moartea acelui om.

Celebrul general George Washington a fost trădat de omul său de încredere, generalul Benedict Arnold. Cel mai bun prieten al său s-a dovedit ca fiind cel mai mare dușman al său.

În cine ne încredem? – Iată marea întrebare de care depind multe lucruri în viață! Singurul care nu Se schimbă este Dumnezeu. El nu Își ia cuvântul înapoi. Promisiunile lui Dumnezeu sunt minunate, ele dau viață celui trudit de atâta nestatornicie care se găsește în inima oamenilor. Promisiunile lui Dumnezeu sunt veșnic valabile. Acest Dumnezeu atotputernic și neschimbător dorește să devină Tatăl tău, prin credința în Fiul Său, care a adus o mântuire așa de măreață, încât poate schimba instabilitatea inimii omului! Fără o relație personală cu Dumnezeu, prin credința în Isus Hristos, este greu de înțeles cum cineva poate avea curajul să înfrunte atâtea descurajări care vin din partea oamenilor.


Accesați www.good-seed.org pentru a citi meditațiile mai vechi,
sau pentru a le citi anticipat pe cele viitoare.