Coș gol

Total: 0,00 lei

Sămânța bună

The Good Seed

Sâmbătă, 23 Februarie 2019

Duhul Domnului este peste Mine, pentru că … M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită …, să dau drumul celor apăsați.
Luca 4.18

Divinul Maestru

Un distins violonist britanic, pe nume Peter Cropper, avea o artă interpretativă așa de remarcabilă, încât Academia Regală de Muzică din Londra i-a acordat onoarea de a-i împrumuta neprețuita vioară Stradivarius, veche de 258 de ani. Visul oricărui violonist este să cânte la un asemenea instrument. Însă, în timpul unui concert în Finlanda, Cropper s-a împiedicat și a căzut peste vioară, sfărâmând-o. Visul lui se transformase într-un mare coșmar. Nimic nu-l putea mângâia. Atunci cineva i-a vorbit despre un meșter artizan care putea repara viori Stradivarius. În final, reparațiile au fost așa de bine făcute, încât nu se vedea nicio urmă, iar tonurile instrumentului erau tot așa de încântătoare ca înainte. Și aceasta, pentru că bucățile viorii stricate au ajuns pe mâna unui meșter care, prin multă migală și muncă, a putut să le pună la locul lor.

Se poate ca și viața noastră să ajungă precum vioara aceasta. Într-o astfel de situație, să-L căutăm pe Domnul și Mântuitorul Isus Hristos! Chiar dacă în anumite împrejurări se întâmplă ca și viețile noastre să se sfărâme în bucăți, să încredințăm situația vieții noastre Domnului Isus Hristos, care este Divinul Maestru al tuturor timpurilor și al tuturor oamenilor care vin la El cu încredere. Mântuitorul ia bucățile sfărâmate ale vieții noastre și le lipește din nou laolaltă, și astfel putem deveni mai folositori decât înainte!


Accesați www.good-seed.org pentru a citi meditațiile mai vechi,
sau pentru a le citi anticipat pe cele viitoare.