Coș gol

Total: 0,00 lei

Direcționați până la 3,5% din impozit către GBV România

 

1. Descărcaţi Formularul 230 precompletat cu datele GBV.

2. Completați formularul cu datele personale (de mână sau într-o aplicație – recomandat Adobe Acrobat Reader).

3. Semnați documentul (olograf, pe formularul imprimat, sau atașați o semnătură în aplicație).

4. Trimiteți formularul prin e‑mail la adresa contact@gbv.ro (dacă l-ați completat de mână, formularul trebuie scanat sau fotografiat, astfel încât să fie lizibil).

4b. Formularele completate pot fi trimise și prin poștă/curier la sediul Fundației.

Important: vă rugăm să ne trimiteți formularele completate și semnate până cel târziu duminică, 12 mai 2024.

Asta‑i tot? Da! Totuşi, mai puteţi contribui cu ceva, lucru pentru care am fi deosebit de recunoscători: să‑i ajutaţi pe cei apropiaţi (familie, fraţi şi surori în Domnul, prieteni, colegi etc.) să facă acelaşi lucru. Vă mulţumim!


Notă: formularul poate fi obținut și direct de la ANAF și poate fi completat și trimis în diferite moduri, însă aici am ales pașii care ni s‑au părut cei mai accesibili pentru cele mai multe persoane. Dacă doriți să depuneți formularul într‑un alt mod, termenul de depunere la ANAF este 25 mai 2024.

De asemenea, dacă în anul 2023 aţi avut venituri (şi) din alte surse (cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de autor, venituri comerciale, venituri din profesii libere etc.) vă revine obligaţia declarării acestora prin completarea Declaraţiei unice (212). Pentru a redirecționa 3,5% din impozit, completaţi datele Fundaţiei la Secţiunea I.7:

Denumire: FUNDAŢIA GBV RO
Cod identificare fiscală: 22917196
Cont bancar (IBAN): RO56 INGB 0000 9999 0158 4592


Această facilitate vă permite, ca şi contribuabil persoană fizică (angajat și/sau pensionar), să direcţionaţi până la 3,5% din impozitul pe venit către o organizaţie neguvernamentală (asociaţie sau fundaţie). Acest procent din impozit nu implică o contribuție suplimentară, ci este o sumă achitată deja statului pe care puteţi decide către cine o direcționați. GBV România (Fundaţia GBV RO) are ca unic scop răspândirea adevărurilor Bibliei, atât către cei necredincioși (evanghelia), cât și către cei credincioși (învățătură și încurajare).

Dacă aveţi întrebări, folosiți pagina de contact pentru a ni le adresa.